Soleils moduler på Sitevision Marketplace

Gör din webbplats eller intranät bättre med någon av våra efterfrågade och användbara moduler på Marketplace. Snabba att installera. Enkla att använda - av både redaktörer och besökare.

På Marketplace lägger vi upp moduler och appar som vi vet är efterfrågade och användbara för många. Vi ser till att de är enkla att använda av både redaktörer och webbesökare.

14 dagars prova-på-period ingår alltid

Såklart kan du testa och utvärdera en modul innan ni börjar använda den på riktigt. Prova-på-perioden är alltid 14 dagar på alla moduler i Marketplace. Först när du vet att ni är nöjda skaffar du en licens för modulen.

Kvalitetssäkrade moduler - av både Soleil och Sitevision

När vi på Soleil släpper en modul till Marketplace har vi redan testat och kvalitetssäkrat den, både ur redaktörs- och användarperspektivet. Sitevision granskar och testar sedan modulerna ytterligare innan de släpps på Marketplace. Du kan alltså lugnt ladda ner en modul och veta att den är i topptrim.

Modulerna som garanterat ökar användarupplevelsen av både intranät och webbplatser

Med modulen Mina Uppgifter - Microsoft 365 kopplar vi ihop intranätet i Sitevision med To Do och Planner. En inloggad användare kan se sina uppgifter både från To Do och Planner i en listning direkt på intranätet.

Med modulen Mina Dokument - Microsoft 365 kopplar vi ihop intranätet i Sitevision med OneDrive och Sharepoint. En inloggad användare kan se sina dokument både från OneDrive och Sharepoint direkt på intranätet.

Listningen visar de senaste dokumenten som användaren har arbetat med, dokument som delas med användaren och dokument som Microsofts AI-funktion tror kan vara intressant för användaren.

Med modulen Facebook-flöde kan du visa upp flödet för en grupp eller sidan från Facebook.

Med modulen Infocaption kan du visa upp er startsida från Infocaption på en sida på intranätet eller webbplatsen.

Modulen Infocaption är inte släppt på Marketplace ännu men kommer inom kort. Skicka in en intresseanmälan för modulen så skickar vi dig mer information så fort modulen hamnar på Marketplace.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Kontakt