Gå till innehåll

Webbanalys

Vi lever i en digital era och data finns i överflöd. Men hur kan vi använda datan för att skapa bättre webbplatser och intranät för våra målgrupper? En webbanalytiker har i uppgift att samla in och tolka datan som finns så att vi kan fatta bättre beslut om hur vi ska förbättra våra webbplatser.

Behöver du hjälp att komma igång?

Inga problem! oavsett om ni jobbar med Google Analytics, Piwik Pro, Microsoft Clarity eller något annat analysverktyg kan Soleil hjälpa er att sätta upp analysverktyget, sätta värdefulla mål och skapa rapporter som är lätta att tolka.

Hur kan webbanalys hjälpa mig?

Webbanalys handlar om att samla in data om trafiken till er webbplats och bilda sig en uppfattning om hur användarna beter sig. Genom detta kan man skapa sig en bättre förståelse för användarna och skapa vägar för dem att lättare hitta det ni och dom vill hitta.

Vill du veta mer?

Vad kul! vi på Soleil älskar Webbanalys och tar gärna ett möte för att berätta mer om hur webbanalys kan stötta er att nå era mål.

Intresserad av att lära dig på egen hand?

Vi hjälper dig sätta upp Piwik Pro för Sitevision

Utbildning i Piwik Pro

Är du sugen på att ta första steget till webbanalys? Vill du lära dig hur du sätter upp Piwik Pro på ert intranät eller webbplats i Sitevision? kolla in här för våra utbildningar!