Gå till innehåll

Onboarding av nyanställda

En bra onboarding av nyanställda ger ett företag förutsättningar att välkomna nya medarbetare och hjälpa dem in i arbetet. Genom att erbjuda nödvändig information, träning och stöd under den första tiden kan företag hjälpa nyanställda att snabbt komma igång och känna sig bekväma i sin nya roll.

Vår lösning med Microsoft 365 gör onboarding-processen smidigare och mer effektiv för er verksamhet. Boka ett möte med oss på Soleil så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med onboarding av nyanställda!

Onboarding med hjälp av Microsoft 365

Att onboarda en nyanställd är många gånger tidskrävande och med många parter inblandade.

Genom att nyttja Microsoft 365 Länk till annan webbplats. kan vi hjälpa er att hålla ihop onbaordingen med automatiserade flöden.

Som chef kan du tryggt lägga endast en beställning och vara säker på att det når alla berörda beställningsmottagare (Administratörer, Systemförvaltare, Ekonomiadministratörer, HR, fastighetsskötare, mentor mfl)

Utmaningen för chefen i onboardingprocessen är att vara säker på att allt är på plats tills att den nyanställde börjat. Genom M365 kan chefen i en översikt följa statusen för varje beställning.

Som beställningsmottagare får man en tydlig uppgift med all information man behöver och som man sedan klarmarkerar när man slutfört uppgiften.

För den anställde har man även möjligheter att automatisera schemalagda utskick om inbokade utbildningar eller sidor att besöka på intranätet eller dylikt. Även här checkar man enkelt av att man gjort det man fått sig tilldelat.

På så sätt kan chef/mentor se var, den nyanställde befinner sig i introduktionen.