Skräddarsytt intranät i Microsoft 365

Har du redan licenser för Microsoft 365 (tidigare Office 365) kan du utnyttja dem för att skapa ett intranät. Vi utgår från dina behov och din verksamhet. Tillsammans jobbar vi sen fram utseende och funktioner som passar just er. Vi kan utnyttja flera av Microsofts funktioner för att skapa den intranätslösning som du behöver.

Utnyttja potentialen i Microsoft 365 för samarbete och effektiva arbetsflöden

Ett intranät med Microsoft 365 i grunden gör att dina medarbetare kan arbeta var som helst och på alla plattformar. Eftersom all funktionalitet finns i molnet har ni tillgång till både personlig information och de senaste nyheterna.

Ett intranät baserat på Microsoft 365 innebär

  • Att det fungerar med Microsofts egna mobilappar.
  • Att det kan byggas upp med textsidor.
  • Inbyggd hantering för nyheter och event.
  • Att det kan användas för samarbete och gruppfunktioner i Teams.
  • Att du själv enkelt kan utveckla det vidare, steg för steg.

Enkelt för redaktören att bygga sidor med flexibel design

Redaktörer kan enkelt skapa sidor med hjälp av färdiga komponenter och drag-and-drop-funktion. En rad olika komponenter som kan väljas och placeras fritt på sidan gör utformningen flexibel. Det är enkelt att se hur en ny eller ändrad sida ser ut.

Enkel förvaltning

Soleil utvecklar och anpassar alltid systemet utifrån Microsofts rekommendationer och med Microsofts egna funktionalitet och komponenter. Det gör också att systemet är enkelt att förvalta och alla uppdateringar Microsoft gör införs automatiskt.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Andra som valt ett skräddarsytt intranät i M365

Interjakt

För att få en effektiv internkommunikation och kontroll över informationsflöde och säkerhet satsade Interjakt på ett intranät i Microsoft SharePoint.

Aircoil

För att effektivisera administrationen och kvalitetssäkra informationen har Aircoil flyttat över information till en digital lösning i SharePoint.

Kontakt